Pula – Zlatna Vrata

Slavoluk Sergijevaca u Puli, takozvana Zlatna vrata. Pretpostavlja se da je slavoluk izgrađen između 29 i 27 godina prije Krista, u spomen na tri brata obitelji Sergijevaca. Uživajte u prelijepom pogledu na građevinu koja datira još iz doba prije Krista. Inače, ovo je jedan od najočuvanijih antičkih spomenika u Hrvatskoj.

Apartment Kata Fažana

Situated in Fažana, 700 metres from Badel Beach and 1.1 km from Peroj Beach, Apartment Kata features accommodation with free WiFi, air conditioning, a garden and a terrace. The property has garden views and is 1.4 km from San Lorenzo Beach Fazana and 3.4 km from Brijuni National Park.

Privatni smještaj Villa Cambera

Vlasnik
KAMBEROVIĆ, ADMIR
Kategorija
Objekti u domaćinstvu
Podkategorija
Objekti u domaćinstvu
Broj kreveta
6
Udaljenost do javnog prijevoza
>500 m
Udaljenost do centra
>500 m
Udaljenost do tržnice
>500 m
Udaljenost od plaže
>500 m

Haus Rina

Haus Rina is a beautiful mediterranean villa in an amazing location right at the sea in a charming small bay in Banjole, close to Pula.
We offer two apartments for vacations, one for 4, the other for 6 persons. We, the landlords, also live in the house.

Hotel Chersin

Heritage Hotel Chersin

Obiteljski vođen hotel Heritage Chersin nalazi se u staroj jezgri malog ribarskog mjesta Fažane, nasuprot Nacionalnom parku Brijuni. Ovaj objekt smješten je u zgradi staroj 500 godina, koja je pod zaštitom UNESCO-a, a udaljen je samo 100 metara od mora i plaža. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.